Advokátska kancelária upozorňuje, že polícia svojim statusom šíri právne dezinformácie a hoaxy o očkovaní

17.10.2019 11:47

hlavnespravy.sk

Polícia vydala 8. októbra na svojom facebookovom profile stanovisko, v ktorom reagovala na nedávny prípad, ktorý sa stal v Českej republike, kde bolo maloleté dieťa infikované tetanom. V stanovisku polícia uviedla, že v prípade odmietnutia povinného zaočkovania dieťaťa môže ísť zo strany jeho rodiča aj o trestný čin. Advokátska kancelária ale upozorňuje, že je skutočne právne nenáležité a ľudsky neakceptovateľné, aby Polícia SR, ktorá je štátnym orgánom s právomocami v trestnom konaní, šírila takéto právne dezinformácie, právne hoaxy, a to už kdesi na pomedzí hranice šírenia nepravdivej poplašnej správy. Celý článok tu: https://www.hlavnespravy.sk/advokatska-kancelaria-upozornuje-ze-policia-svojim-statusom-siri-pravne-dezinformacie-hoaxy-ockovani/1921782

TOP KOMENT užívateľ "peipon": "Ale prosím Vás aká to je už len polícia, je to obyčajná SBSka jednej oligarchickej skupiny PENTA."

-     -     -

Poznámka Biblik: K väčšine chronických chorôb (poruchy správania, psych. poruchy, alergie) a najmä k potravinovým alergiám a ku skleróze multiplex prispieva v prvomrade očkovanie. Ak vám lekár bude chcieť podať čo i len tetanovku, dobre si to rozmyslite a môžete vo svojom najlepšom záujme každé očkovanie odmietnuť.

Ani psa by som nedal zaočkovať!

- Okrem iného sú dnes prakticky všetky vakcíny geneticky modifikované. Vakcína je cudzia geneticky modifikovaná DNA, o ktorej experimentálne krysy (väčšina detí gójov) nemôžu ani tušiť čo spôsobí v ich organizme. (globálny cieľ je vyvolať degeneráciu a znížiť počet gójov - ľudského dobytka určeného na vykonávanie podradnej práce. Za takýto odpad majú vás a vaše deti propagátori vakcín)

Očkovanie by malo byť trestné aj pre lekárov! Koľko detí sa denne nakazí vakcínami si môžete urobiť obraz tu:

1.) https://www.biblik.sk/news/ockovanie

2.) https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

3.) https://www.biblik.sk/news/neziaduce-ucinky-ockovania-diskusia/



 

 

"K väčšine chronických chorôb (poruchy správania, psych. poruchy, alergie) a najmä k potravinovým alergiám a ku skleróze multiplex prispieva v prvomrade očkovanie. Ak vám lekár bude chcieť podať čo i len tetanovku, dobre si to rozmyslite a môžete vo svojom najlepšom záujme každé očkovanie odmietnuť.

Ani psa by som nedal zaočkovať!

- Okrem iného sú dnes prakticky všetky vakcíny geneticky modifikované. Vakcína je cudzia geneticky modifikovaná DNA, o ktorej experimentálne krysy (väčšina detí gójov) nemôže ani tušiť čo spôsobí v ich organizme."



Viac tu: https://www.biblik.sk/citaty/