DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O LIEČBE CHORÔB SÓDOU A PEROXIDOM (7x AKTUALIZOVANÉ 18.10.2021, 6.4.2022, 23.4.2022, 12.8.2022, 21.10.2022)

29.07.2021 09:36

AKTUALIZÁCIA  21.10.2022: Užívanie sódy môže u niektorých ľudí veľmi zvýšovať citlivosť na EM žiarenie. Dnes je možné piť zásaditú vodu, sú dostupné ionizátory, viac MUDr. PAVEL Nývlt:

https://www.biblik.sk/news/mudr-pavel-nyvlt-moznosti-liecby-chorob-a-vplyv-vody/

AKTUALIZÁCIA 23.4.2022: podľa odp. lekára po užití sódy min. 30 minút nejesť, aby sa nenarušilo trávenie

AKTUALIZÁCIA 30.7.2021 - sóda sa môže zalievať 70-80 stupňovou čistou vodou, nie však minerálkou! Na zvýšenie účinku je možné namiesto vody použiť kvalitné mlieko. Sóda zalievaná vodou nemusí byť vhodná na lačno, u citl. ľudí môže dráždiť žalúdok alebo pôsobiť laxatívne

AKTUALIZÁCIA 2: 02.09.2021 - KAŽDÁ JEDLÁ SÓDA MUSÍ BYŤ DEKLAROVANÁ AKO VYROBENÁ BEZ HLINÍKA (napr. bio obchody) NA TÚTO LIEČBU MÔŽE BYŤ VHODNÁ ULTRAČISTÁ SÓDA VO FARMACEUTICKEJ KVALITE! Niekedy môžu aj v bežnej jedlej sóde na povrchu plávať kovové čiastočky, buď si kúpte lepšiu sódu, alebo odlejte vrch. Zistite si, či sóda nie je stuchnutá, či nemá neobvyklý zápach, či je čistá, a či je vyrobená bez hliníka So sódou býva problém aj pri skladovaní, v niektorých obchodíkoch, kde svieti Slnko, môže byť sóda stuchnutá, takú nepoužívajte ani na kúpele! DÔLEŽITÉ: Každá sóda, ktorú človek používa by mala byť deklarovaná ako vyrobená bez hliníkových zlúčenín!!!

AKTUALIZÁCIA 3: možno podobné výsledky by sa dali dosiahnuť pitím zásaditej vody https://www.biblik.sk/news/mudr-pavel-nyvlt-moznosti-liecby-chorob-a-vplyv-vody/

- - -

Dobrý deň, dôležitá informácia:

https://www.biblik.sk/news/kde-kupit-cisty-peroxid-vodika/

Je tam všetko aj o tej sóde, ale aj sóda bikarbóna aj peroxid vodíka musia byť úplne čisté, nemôžete to kúpiť len tak hocikde!

Informácie sú zo vzácnej knihy:

Kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN – ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ

https://www.biblik.sk/products/zite-dlho-zite-aktivne/

_________________________________________________________________________

Priamy linky článok o liečení sódou – je to aj pre zdravých, ale môže sa použiť aj pri liečbe rakoviny:

https://www.biblik.sk/news/liecebne-uzivanie-sody-v-pripade-rakovinoveho-ochorenia/

V skratke postupne sa začína so sódou od ¼ čajovej lyžičky 2-3x denne. Sóda sa zaleje horúcou vodou (70-80 stupňovou) ochladíme (na cca 45-50 stupňov) a pije sa dobre teplá zásadne NA LAČNO! Jesť môžeme za 20-30 minút potom. Postupne od ¼ čajovej lyžičky prejdeme na ½ čajovej lyžičky a potom na 1 kopcovú čajovú lyžičku 2-3x denne (to môžu aj zdraví, len musíte mať čistú sódu a pripravovať ju podľa návodu – rozpustiť v 70-80 stupňovej horúcej vode) V ťažkých prípadoch užívame 2 kopcové čajové lyžičky sódy 3x denne. Vždy však nalačno, 20-30 minút pred jedlom. Po zlepšení zdravotného stavu je možné dávku znížiť (na 1 kopcovú čajovú lyžičku sódy nalačno ráno a večer – takto podľa informáciií v knihe Dr. Neumyvakina ŽIJTE DLOUHO ŽIJTE AKTIVNĚ je možné užívať sódu po celý život)

Kvalitnú sódu bikarbónu bez hliníka kúpite tu – ešte raz zdôrazňujeme, že sódu ani peroxid nekupujte hocikde – uistite sa, či pri výrobe sódy neboli použité hliníkové zlúčeniny a či pri výrobe peroxidu neboli použité parabény alebo kyselina benzoová, príp. iné chemikálie, prosíme vás dôkladne zistite, či vám predávajú čistý peroxid vodíka bez prísad a bez chemikálií!

Ďalej ČISTÝ PEROXID VODÍKA – kúpite tu:

https://www.chloritansodny.sk/search-engine.htm?q=peroxid&qm=2

Do každého pohára s vodou odstreknete z maličkej plastovej fľaštičky (dá sa kúpiť tu) trošku peroxidu. Začína sa z 3-5 kvapkami, potom cca 15 kvapiek na každý pohár čistej vody, ktorý vypijete. Začíname postupne po malých dávkach. Neskôr normálne do každého pohára čistej vody, ktorý pijete, z plastovej fľaštičky odstreknete trochu peroxidu a hneď vypijete.

Peroxid nesmie byť dlho na vzduchu, pri manipulácii, prelievaní okamžite dobre uzavrieme.

Ďakujem.

P.S.: o liečbe rakoviny aj Dr. Coldwell tu:

https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

zaujívamé video o liečbe rakoviny hosť J. Duška:

https://www.biblik.sk/news/moznosti-liecby-rakoviny-a-dalsich-chorob/

viac nájdete ak si do hľadania na biblik.sk napíšete slovo "rakovina" (príp. rakovina liečba, možnosti liečby rakoviny a pod.) hľadajte aj cez google, napr. rakovina, liečba biblik.sk

AKTUALIZÁCIA 6.4.2022: veľmi zaujímavá vec a silné antibiotikum i protiplesňový liek je tea tree olej - vnútorné užívanie, nutné však najskôr podrobne preštudovať všetky informácie popísané v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/slunecnyzivot-cz-ako-prirodne-vyliecit-akutny-i-chronicky-zapal/

 

AKTUALIZÁCIA 12.8.2022 13:13 - DÔLEŽITÉ:

VÝHODY A RIZIKÁ UŽÍVANIA SÓDY - treba vidieť DÔLEŽITÉ:

https://www.biblik.sk/news/dangers-and-benefits-of-using-soda-vyhody-a-rizika-uzivania-sody-sk-eng-croatian/

 

súvisiace články:

https://www.biblik.sk/news/recept-na-kvalitny-cistiaci-prostriedok/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U