MILAN CALÁBEK: NIKOMU NEVĚRŤE, TAKZVANÍ ODBORNÍCI JSOU ZÁVISLÍ NEBO ODTRŽENÍ OD KAŽDODENNÍHO ŽIVOTA

15.10.2019 11:05

Milan Calábek (*7.11.1940)

"Nikomu nevěřte, takzvaní odborníci, kteří nám udílejí rady v oblasti zdraví jsou závislí na farmaceutických firmách, nebo úplně odtrženi od každodenního života."

DVA VITAMÍNY LIEČIA VÄČŠINU CHORÔB:

https://zena.aktualne.cz/zdravi/dva-vitaminy-vyleci-vetsinu-nemoci-rika-milan-calabek/r~i:article:807283/

Zaujímavé aj tu a tu

-    -    -

ĎAKUJEME: M, Milan Calábek a Dr. Eduard Tomáš, ktorý  vo svojej prednáške spomenul Milana Calábka ako kvalitného výskumníka

- na články Milana Calábka sme boli zvlášť upozornení kôli rastline Coleus Forskohlii, ktorá má vynikajúce účinky pri liečbe lupienky (psoriázy)

Podľa týchto informácií funguje aj extrakt z koreňa Coleus Forskohlii:

https://www.bylinkyprovsechny.cz/poradna/lupenka-psoriaza-a-coleus-forskohlii

 Ak poznáte niekoho, kto má psoriázu, prosím vás pošlite mu tento článok. Podľa našich informácii rastlina Coleus Forskohlii funguje v takmer 100% prípadoch liečby psoriázy.

Poznámka Biblik: Bohužiaľ tablety a rôzne extrakty v tabletách obsahujú obvykle štandarné karcinogénne prísady (napr. mastenec, dioxid titaničitý, sacharín a pod. - sú to známe karcinogény a práve preto sa v dnešnom svete používajú ako štandardné tabletovacie prísady) Možno je pohodlnejšie dať si tabletku ako niekoľkokrát denne si variť čaj, ale zvyknúť si pripravovať lieky sám je podľa nás určite lepšie. Človek by si mal zvyknúť keď je chorý vynaložiť určitú energiu, ak je možné, bolo by dobre, aby si liečivé byliny nazbieral sám, lenže to by mal najskôr získať aj určité poznanie kde ich môže zbierať a kedy. Takto vlastne choroba môže byť niekedy požehnaním pre svet, pretože človek ktorý hľadá, nachádza. A obvykle si potom svoje poznanie a skúsenosti nenecháva iba pre seba. Lebo konzumenti iba čakajú, že príde niekto, kto ich rýchlo vylieči a sú chorí preto, že buď nemajú alebo nechcú pre svoje zdravie vynaložiť úmernú energiu. Ak sa aj rýchle vyliečia a nič nepochopia, potom onedlho bývajú chorí zas...