POSLANCI ŠTANDARDNÝCH POLITICKÝCH STRÁN OPÄŤ OHROZILI SLOVENSKO - AKTUALIZÁCIA 2x - MARIAN KOTLEBA UVIEDOL, ŽE NAPÄTIE SA MÔŽE STUPŇOVAŤ A VYVOLAŤ TAK SKUTOČNÝ KONFLIKT

05.06.2020 18:16

hlavnespravy.sk

"V parlamente bol schválený návrh na predĺženie pôsobenia slovenských vojakov v Poľsku a Pobaltských krajinách, teda v blízkosti hraníc s Ruskou federáciou. (Ne)Prekvapivo ho v Národnej Rade Slovenskej republiky schválilo až 110 poslancov. Okrem poslancov vládnej koalície, ktorí hlasovali ako jeden muž, toto kontroverzné pôsobenie našich vojakov pri ruských hraniciach podporili aj poslanci najsilnejšej opozičnej strany SMER-SD (okrem Ľuboša Blahu). Proti boli poslanci Kotlebovej ĽSNS." https://www.hlavnespravy.sk/az-110-poslancov-nr-sr-hlasovalo-za-vyslanie-nasich-vojakov-do-pobaltia-ktori-poslanci-podporuju-vojenske-provokacie-voci-rusku/2188426

Poznámka Biblik: beda všetkým voličom, ktorí dali podporu svoloči SMER, OĽaNO, SME RODINA, SaS, ZA ĽUDÍ - tieto strany idú vyslovene proti nám, kolaborujú s globálnymi fašistami. Jediná politická strana, jediní protifašistickí bojovníci, ktorí sedia v parlamente sú Kotlebovci. Ak ste volili ktorúkoľvek inú stranu, čo dnes môže hlasovať v parlamente, volili ste skutočných fašistov, pretože tieto svine SMER, OĽaNO, SME RODINA, SaS, ZA ĽUDÍ dávajú globálnym fašistom a satanistom zelenú! V zásade všetky štandarne politické strany umožňujú krok za krokom likvidovať Slovensko a pomáhajú nastoliť teror a diktarúru!

Ak by aj niektorý poslanec obdivoval Hitlera alebo Stalina a hlasoval by v prospech Slovenska a Slovákov, máte ho podporovať! So všetkými názormi nemusíte súhlasiť, ale kto robí dobrú vec, aj keby bol *homosexuál, tak aj všetcia kresťania by ho mali podporovať! Iba Kotlebovci opäť hlasovali za Slovensko, nikto iný! Za koho vy voliči štandardných politických strán vlastne ste, vy protifašistickí bojovníci, ktorí ste prispeli k zavedeniu Matovičovho teroru a umožňujete zgerbe poberať plat za to, že pracujú vyslovene proti nám? Vy voliči štandardných politických strán, vy organizujte teraz protesty, povedzte otvorene, že ste boli hovädá, keď ste niektorú zo strán SMER, OĽaNO, SME RODINA, SaS, ZA ĽUDÍ volili. Volili ste fašistov! SMER, OĽaNO, SME RODINA, SaS, ZA ĽUDÍ=FAŠISTI!

 

*Biblik.sk nejde proti homosexuálom, ale proti propagácii homosexuality, ktorú nazýva homosexualizmus

 

AKTUALIZÁCIA 1:

Štyria veľkí protifašistickí bojovníci v dejinách ľudstva:
1.) Pán Ježiš Kristus   

2.) Mahátmá Gándhí

3.) Martin Luther King

4.) Malcolm X

- Samozrejme aj Ľudovít Štúr je veľký protifašistický bojovník a mnohí slovenskí spisovatelia a farári, napr. Samo Chalupka a farári Andrej Hlinka a aj Marián Kuffa. Ďakujeme vám!

Zaujímavý dokument o Kingovi a Malcolmovi X je tu; vynikajúci film Gándhí (1982) nájdete na ulozto. Ukazujú mnohé o dvoch rôznych spôsoboch organizovania revolúcie, resp. o dvoch spôsoboch boja proti tyranii, ktorú tu otvorene zaviedla Matovičova vláda a ako vidíme, hodlá v tom pokračovať. Ak sa na to mienite len prizerať, alebo tak ako to máte vo zvyku tupo ignorovať, nezaslúžite si ani slobodu a ani vlastný štát.

 

 

AKTUALIZÁCIA 2:

"Takýmito krokmi sa bude stupňovať napätie, až naozaj k nejakému konfliktu dôjde." Marian Kotleba

Prejav Mariana Kotlebu k vyslaniu vojakov:

https://www.youtube.com/watch?v=mv5SCnawQQA