ROY LITTLESUN: TAJOMSTVO PRIRODZENEJ STRAVY

14.10.2019 11:59

Roy Littlesun

Tajomstvo prirodzenej stravy

Prevratné informácie o strave a jedení

"To, čo jeme a ako to jeme, tvorí a ovplyvňuje kvalitu našej krvi. Od nej závisí náš spôsob vnímania, prežívania a tvorenia sveta." Roy Littlesun

 Roy Littlesun je svetový makrobiotik a kozmológ. Narodil sa v roku 1934 v Indonézií na ostrove Jáva. VŠ vyštudoval v Holandsku. Neskôr žil v USA a od roku 1996 cestuje po celom svete, učí „Pôvodný spôsob stravovania sa“ a zároveň pomáha spojiť Východ a Západ (sám je „dieťaťom Východu a Západu“ nakoľko jeho otec pochádzal z Jávy a matka bola Holanďanka). V USA vytvoril najväčšie Makrobiotické liečebné centrum na svete ( 1980, Los Angeles ). Makrobiotika ako výživový smer bola začiatkom tohto storočia vo svete oficiálne uznaná ako energetická medicína, založená na dynamickej rovnováhe sodíka a draslíka t.j. rovnováhe dostredivej  a odstredivej sily Vesmíru (25.2.2002 USA, National Institutes of Health).

Hopiovia, Poslovia Dávneho poznania, boli jedným z pôvodných národov Severnej Ameriky. Tým, že žili vysoko v horách, v nehostinných podmienkach, boli relatívne dlho nedotknutí rukou industrializovanej spoločnosti bieleho človeka. V posledných storočiach však „civilizácia“ prenikla až na ich územie - a od tej doby prešli tvrdými “skúškami” novodobých kolonizátorov. Muži a ženy boli bezdôvodne oddeľovaní a týraní, deti poslané na prevýchovu do „belošských“ škôl. Tí, ktorí prežili, zostali napriek všetkému hrdými nositeľmi dávneho posolstva. Prinášame Vám rozhovor, v ktorom Roy Littlesun (82 rokov), ktorý bol v mladosti adoptovaný starejšinom kmeňa Hopiov Titom Qomayumptew, odhaľuje súvislosti toho čo jeme s tým, čo žijeme. Roy Littlesun je významným učiteľom a zakladateľom Učenia Jedného Srdca a autorom knihy Revolúcia jedného srdca. Svoju misiu žije v súlade s múdrosťami a posolstvom kmeňa Hopiov, po svete šíri lásku a myšlienky porozumenia medzi všetkými bytosťami planéty.  

ROZHOVOR NÁJDETE TU, PROSÍM VÁS URČITE SI TO ASPOŇ PREBEHNITE:

https://www.vitalitanet.sk/modules/contentpack/blockblog-post.php?post_id=149

VERZIA PRE TLAČ:

Roy Littlesun_Tajomstvo prirodzenej stravy.docx

-   -   -

ĎAKUJEME: M, Roy Littlesun & Vitalitanet.sk