STAROSTA BECÍK: NIE COVID ZABÍJA, ALE TÁTO VLÁDA. Becík sa rozhodol, že ak vláda nezačne do týždňa s uvoľňovaním opatrení, tam, kde to situácia dovoľuje, on osobne podporí otváranie prevádzok vo svojej obci.

06.04.2021 10:46

hlavnespravy.sk

"Becík sa rozhodol, že ak vláda nezačne do týždňa s uvoľňovaním opatrení, tam, kde to situácia dovoľuje, on osobne podporí otváranie prevádzok vo svojej obci. „Nedokážem sa už pozerať na likvidáciu tohto obyvateľstva, ktoré zapríčinila táto vláda. Nie covid, táto vláda,“ pokračuje starosta a upozorňuje na to, že množstvo rodín dnes doslova živorí." https://www.hlavnespravy.sk/becik-preco-nemozu-byt-male-obchody-prevadzky-a-sluzby-otvorene-je-nacase-otvarat/2492708

 

Poznámka Biblik: a prečo by mal byť nejaký ich pochybný test braný ako dôkaz? Ak sa psychopati dostali k moci, už sa viac nebudeme pozerať na skutočný stav človeka pretože - máme tu test! Veríte niekto tým testom a tejto metóde, ktorá z chorých môže urobiť zdravých a zo zdravých chorých? Máte odvahu si ich tyčinky strkať do nosa a očkovať sa experimentálnumi vakcínami? Možno tak vyrobíte skutočnú pandémiu! Tvrdenie "Covid-19" nemá žiadnu výpovednú hodnotu, ak sa objavuje vírusový zápal pľúc, únava, či zvýšená chorobnosť, má to nejakú príčinu a je na čase vyšetrovať:

1.) chemtrails (vplyv na kvalitu vody, kontaminácia spodných vôd, rastlín, kontaminácia pôdy, potravín, skutočný stav ovzdušia - podávali sme 3 trestné oznámenia, dve z nich boli zamietnuté bez akéhokoľvek vyšetrovania, lebo vraj podľa SHMÚ sa tu nič nedeje a ich odborníci bez akéhokoľvek merania či posudzovania vzoriek vedia, že to, čo ostáva za lietadlami a premení modré nebo na sivé to sú vraj len bežné kondenzačné stopy - takto fungujú úrady, ktoré platíte z vašich daní a viac sa na ich fungovaní nebudem podieľať ani keby mi hrozili akýmkoľvek trestom, odmietam platenie daní, pokút a poplatkov spolupáchateľom genocídy, odmietam spoluprácu s mafiánskym fašistickým štátom, ak vás napadne niečo rozumnejšie ako silná aktívna občianska neposlušnosť každého jednotlivca, prosím napíšte nám, zavolajte, rozmýšľajte a niečo robte dnes, pretože žiadny zajtrajšok v takomto štáte nemáme)

2.) zmeny v mobilných sieťach (prechod z 3G na 5G, operátori vypínajú 3G, prechod na 4G LTE a 5G môže byť príčinou chronickej únavy, príp. zápalov, dýchacích problémov a možno aj drobných krvných zrazenín a pod.)

3.) ďalšie faktory, + preveriť aj testy a vakcíny a nie povedať, že príčina ochorenia je Covid-19! Tvrdenie "Covid-19" je zámienka na marenie vyšetrovania a dáva to priestor zločincom ďalej páchať zločiny. Každého by malo zaujímať, čo sa tu skutočne deje a nie slepo prijať tvrdenie "Covid-19" pričom genocída cez chemtrails a cez vakcíny pokračuje, ak by vás skutočne niekto nakazil rozprašovaním vírusu do vzduchu, testom alebo vakcínou, uspokojíte sa s tvrdením, že to je Covid-19? Zavriete si oči pred tým, čo sa tu skutočne deje? Ak áno, potom sa môžete 365 dní v roku liečiť, očkovať niekoľkokrát do roka a chodiť ako idiot s rúškom po celý život! Tentokrát vám tie naschvál zatvorené oči budú otvorené násilím, ak sa nechávate testovať či očkovať alebo chodíte s maskou, čo vám bráni dýchať vzduch uvidíte následky sami na sebe! Vy vytvoríte tak ochorenie, mor alebo vírus! Podobne, ako keď človek chodí slabo oblečený v zime, objaví sa u neho vírus, začne smrkať, sopliť, kýchať, kašľať - potrebuje taký človek snáď očkovanie, alebo ísť na test? Alebo tento stav vyrobil sám, že robil niečo úplne zle, nesprávne? Každá choroba má tiež svoje príčiny, bez poznania príčin nevieme správne pomáhať ani správne liečiť. Vláda vám hovorí, že ich metóda (lockdowny, testy, rúška, očkovanie ktoré ako na bežiacom páse vyrábajú utrpenie, choroby a niekedy aj smrť) vraj to je tá jediná správna metóda ako poraziť vírus... Veriť im tentokrát môže znamenať aj smrť.