Už ste sa dali očkovať proti elektrickému prúdu? (+Poznámka Biblik: NARIADENIA MAJÚ BYŤ PRE ČLOVEKA A NIE ČLOVEK PRE NARIADENIA)

18.10.2021 10:58

"Najnovšie očkovanie proti elektrine odporúčajú štyria z troch elektrikárov. Ochráni vás pred úrazom elektrickým prúdom lepšie než niektoré iné očkovania a keď budete zaočkovaní na 80 percent, tak budete mať kolektívnu imunitu aj proti bleskom" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/uz-ste-sa-dali-ockovat-proti-elektrickemu-prudu-je-ucinnejsie-ako-niektore-ine-ockovania/2719024

Poznámka Biblik: propaganda očkovania "proti vírusu" je podobná ako propaganda očkovania proti dopravným nehodám, proti elektrickému prúdu alebo proti zásahu padajúcim meteoritom. Tí, ktorí s očkovaním nesúhlasia, sú obviňovaní za zbytočnú záťaž zdravotníkov, z nevery v neomylnosť vakcinačnej dogmy a celkovo sa situácia podobá na inkvizíciu, kedy pod nátlakom a hrozbou mučenia bol každý nútený priznať to, čo inkvizítor chcel počuť. Výsledok núteného presadzovania "jedinej pravdy" bolo týranie a smrť v mučiarni alebo ak to nešťastník prežil, tak ho buď dokaličeného prepustili alebo preventívne upálili. "Upálenie je najúčinnejšia ochrana pred šírením nákazlivých chorôb!", možno povedal nejeden inkvizítor... lebo nesúhlas s oficiálnou pravdou cirkvi, hoci aj objektívne podložený, bol považovaný za niečo ako nákazlivú chorobu - za diabolstvo, herézu, rúhanie a dokonca aj Pána Ježiša boli najvyšší kňazi schopní obviniť z rúhania, pretože uzdravoval ľudí v sobotu! (Ján 7:23) V slepých očiach farizejov znesvätil sobotu! Pričom Pán Ježiš, Ktorý jediný prišiel priamo od Boha, hovorí, že zákon/sobota/nariadenia sú pre človeka, nie človek pre zákon! (Marek 2:27 aj dnes chcú aby sme rešpektovali otrocké a choré nariadenia, ktoré nie sú od Boha, ale od nich samých, teda sú lživé, podvodné a zločinné) V očiach chorých ľudí, ktorí boli vtedy na čele (a bohužiaľ ešte aj dnes sú na čele, ale končia) akýkoľvek nesúhlas s ich náboženskými dogmami ospravedlňoval aj mučenie a vraždu. A viera v očkovanie je náboženstvo, pretože choroby nevznikajú len tak samé od seba a nemôžeme ich "vyhnať" injekciami, aj keď si to niekto myslí, učí sa to v škole a verí tomu! Očkovanie je hazard so zdravím, príčina chorôb a problémov ako vírusový zápal pľúc, o ktorom vlastne nikto nič nevie, ale kričia, že vraj oni vedia, že to je akýsi "Covid" môže byť (a myslím si, že vo väčšine prípadov aj je) otrávený vzduch a ak sledujete nebo a nezatvárate si oči pred tým, čo sa tu deje, s istotou viete iba to, že to nemôže ostať bez následkov:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

- Snáď si po včerajšku (Nedeľa 17.10.2021) už každý mohol všimnúť, že na nebi niečo nie je v poriadku. A dnešné temné, akoby zadymené počasie je toho výsledkom.

"TOTO JE OBLAČNOSŤ, KTORÚ ZASIEVAJÚ LIETADLÁ, ČO ROZPRAŠUJÚ AEROSÓLY DO OVZDUŠIA." Dr. Jasper Kirby, PhD - CERN

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-dr-jasper-kirkby-jpg1