ANDREJ SLÁDKOVIČ: MARÍNA (+Poznámka Biblik - NOVÝ HON NA ČARODEJNICE)

30.07.2021 09:16

Ja sladké túžby, túžby po kráse

spievam peknotou nadšený,

a v tomto duše mojej ohlase

svet môj je celý zavrený;

z výsosti Tatier ona mi svieti,

ona mi z ohňov nebeských letí,

ona mi svety pohýna;

ona mi kýva zo sto životov.

No centrom, živlom, nebom, jednotou

krás mojich moja Marína!

-   -   -     

Andrej Sládkovič - Marína (verš 1)

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Poznámka Biblik: Andrej Sládkovič (30.3.1820 - 20.4.1872) bol veľkým protifašistickým bojovníkom. Zaujímalo by nás, koľkí zo zdegenerovanej mládeže preočkovanej kombinovanými vakcínami by vôbec boli schopní pri čítaní takejto básne niečo cítiť. Bohužiaľ, vďaka vakcínam sú ľudia citovo odštiepení, možno niekde city majú, ale vakcíny vytvárajú z ľudí nejakých tvorov, z ktorých sa city takmer úplne odštiepia! Je to presne kôli tomuto, ale vakcíny v tom hrajú hlavnú úlohu. Čo bez citov a bez slobodnej vôle ešte zostane z človeka?

Fašisti tlačia aby vyvolali degeneráciu, aby do tiel ľudí nasadili svoje technológie, predseda fašistickej vlády, ktorá okupuje Slovensko by mohol namiesto slova Marína recitovať slovo vakcína! Taký je on kresťan! Ale veď všetko sa ukazuje VO SVETLE PRAVDY!

Ukazuje sa aj čo je katolícka cirkev zač aj iné cirkvi - vlastne každý, kto propaguje očkovanie neoverenými vakcínami ukazuje, že ste pre nich dobytok a je im úplne jedno, či vás poškodia alebo zabijú, oveľa väčšie svistvo podobne ako za čias inkvizície je skrývať fašistický nátlak za Boha! Pri upaľovaní takzvaných čarodejníc tiež neváhali použiť aj mučenie a to teraz vlastne robia - žiadajú očkovanie ako priznanie, že ste heretik! Zdá sa, že o chvíľu bude stačiť priznanie, že popierate pandémiu alebo odmietate očkovanie!
Súčasná chunta, ktorá vládne na Slovensku, to sú fašisti, okupanti a novodobí inkvizítori! Rozbieha sa tu nový hon na čarodejnice - hon na tých, ktorí odmietajú uznať satanistické očkovacie náboženstvo! Všimnite si, aká je trápna tá hra na pandémiu, ako si plánujú vlny, tieto svine celý podvod zinscenovali, zamorili vzduch chemtrailsom a rádiovým žiarením, neváhali by zničiť celú Zem a slovenská vláda slúži jednoznačne satanskej mocnosti, dôkazy na to sú jasné: Biblia Matúš 7:20 - "PO OVOCÍ POZNÁTE ICH!" Ich ovocie je šírenie strachu, vyvolávanie utrpenia a smrť!

Pre mnohých v takomto zamorenom prostredí môže byť akékoľvek ďalšie toxické zaťaženie fatálne, vakcína môže byť pre mnohých konečná. Otázka je, ako sa zbaviť fašistickej vlády, ktorá spolupracuje so satanskými mocnosťami, ktoré sypú chemtrails a rozmiestňujú zdroje silného elektromagnetického žiarenia. Situácia je kritická, sme presvedčení, že ľuďom vyvolávajú ťažkú chronickú otravu, poškodzujú nás ako najsilnejšie vedia a následky katastrofy globálneho rozsahu sú iba otázkou času. Stačí si všimnúť, ako pred dažďom sypú lietadlá do oblakov chemikálie, z toho vyplýva, že chcú, aby to spadlo na zem - otráviť vodu, pôdu, rastliny vzduch a potom povedia: "Viete, to je nový vírus, jediným spasiteľom je vakcína." Beda každému, kto uverí v satana, čo sa hrá na spasiteľa! Nájde sa dostatočný počet kreténov, ktorí tomu veria? (niekto to nazval VEĽKÝ ZÁNIK KRETÉNOV)

Väčšina Slovákov však vakcínam a fašistickej propagande súčasnej vlády už vôbec neverí, ak niekto poznáte spôsob, ako sa zbaviť týchto fašistických okupantov, napíšte nám mail. Radi uverejníme! Ďakujeme. Protestovať treba, ale tieto svine len tak ľahko neodídu, keďže väčšina Slovákov nemá zbrane... Ak fašisti ostanú pri moci, nič iné ako fašistický teror a totálne bezprávie ani nemôžeme čakať! Nič nebolo platné podrobiť sa rúškam, sledovali celý čas iba jediný cieľ - ako dostať do vášho tela svoje technológie cez testy a cez vakcíny. Preto si vymysleli podvod s pandémiou a terorizujú ľudí s opatreniami, ktoré sú od začiatku na to, aby choroby vyvolávali! (viac tu)

Slovenská vláda je obvinená z podvodu a prisluhovania satanskej mocnosti, otázkou času, kedy od nepriameho vraždenia cez "opatrenia" prejdú k priamemu! Preto nech každý rozmýšľa, ako ich zastaviť.

Navrhujeme aktívny, ustavičný, NENÁSILNÝ občiansky odpor podľa vzoru Gándhího a Martina Luthera Kinga. Je na každom, či sa opatreniam tentokrát podrobí alebo nepodrobí. Mnohí kôli zamestnaniu neváhali riskovať život a nechali sa očkovať - to sú tie hodnoty, ktoré majú. Ak je pre človeka práca vyššou hodnotou ako slobodná vôľa, zdravie a život, potom ťažko môže mať právo nazývať sa človekom. Nechcem nikoho súdiť, ale označenie dobytok je tomu dobre prislúchajúce - ľudský dobytok, ktorý za misku šošovice zapredá všetko! Je im jedno, čo bude zajtra, ich mozog je poškodený, nemajú žiadne vyššie uvažovanie! ("chcem mať zamestnanie", "chcem cestovať" - úbohé zvieratá bľačia ľudskou rečou, ale je v tom iba tvrdé rozumovanie orientované na momentálne túžby ako výsledok degenerácie) Potom nič iné ako fašistickú vládu si nezaslúžia! Je iná metóda na prebudenie pre podporovateľov fašistického teroru? Lebo každý hnoj čo vyžadoval rúška je ľudský odpad, spolupáchateľ fašistického teroru, ktorý sa pekne rozbieha! On nevedel, on si myslel - je niekedy platné, že neviete alebo si niečo myslíte, miesto toho, aby ste skutočne vedeli? Dá sa tak vyhnúť následkom? Toto čo momentálne je, sú aj následky toho, že väčšina sa podrobila rúškam! Potom prišli testy, potom vakcíny, komu to nebolo odzačiatku jasné, o čo tu ide? Aj tak raz príde deň, keď nebudete mať kam uhnúť! Teda teraz by sme sa mali Slováci dohodnúť, v akom štáte chceme žiť, nebude nám skupinka psychopatov určovať, ako sa máme obliekať (rúška) ani nás tieto svine nebudú tlačiť k múru prašivými vakcínami! Slováci by mali diskutovať, v akom štáte chcú žiť a MASOVO ODMIETNUŤ OPATRENIA FAŠISTICKÝCH SKURVENÝCH PSYCHOPATOV!

Znamená to spojiť sa a odmietnuť rúška, testy aj vakcíny - všetci spoločne! Odmietnuť lockdowny a celú túto trápnu samovražednú hru, do ktorej sa nás snažia zatiahnuť! Aj policajti sú ľudia (snáď) a tiež ich musíme získať na našu stranu proti fašistickým psychopatom, ktorí ohrozujú aj životy policajtov!

Ale tí, ktorí fašizmus odmietate, je veľmi dôležité bojovať, diskutovať a zúčastňovať sa protestov.

Príklady aktívneho nenásilného občianskeho odporu:

Mahátmá Gándhí: 

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/

Martin Luther King:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/