BIZARDNÉ SNY AKO VEDĽAJŠÍ ÚČINOK OČKOVANIA? / PEOPLE REPORTING BIZARRE DREAMS AFTER VACCINATION (SK, ENG)

09.04.2021 10:13

Ako v skutočnosti nové mRNA vakcíny Pfizer/BionTech a Moderna? Vysvetlenie vedcov a lekárov môžete pozrieť vo videu, ktoré nájdete v zaujímavom článku tu:

https://www.biblik.sk/news/vakcina-je-navrhnuta-tak-aby-ludia-ochoreli-vaccine-is-made-to-make-people-sick/

- - -

Bizardné sny po očkovaní - túto Správu uverejnil bulvárny server topky.sk: "KORONAVÍRUS Po druhej dávke očkovania sa u ľudí objavuje poriadne čudný vedľajší účinok":  https://www.topky.sk/cl/13/2091883/

Poznámka Biblik: bizardné sny bývajú častý veľajší účinok niektorých antidepresív a psychiatrických liekov (napr. mirtazapín/mirzaten a ďalšie) Napadlo nás, že ak by niekto vytvoril vakcínu schopnú v tele vytvárať látky resp. toxíny, ktoré ovplyvňujú mozog, potom by sa mohol objaviť takýto vedľajší účinok. Podľa našich predpokladov z toho vyplýva, že vakcíny sú pokusom o myšlienkovú kontrolu, o ktorú sa zlý duch snaží, je to jeden z jeho troch hlavných cieľov:

1.) zničiť dôveru ľudí v Bibliu (a nahradiť dôveru v Boha vierou vo vedu)

2.) vytvoriť presvedčenie, že diabol neexistuje;

3.) totálna kontrola myšlienok (chemtrails, očkovanie, elektromagnetické žiarenie, cielené vyvíjanie a pridávanie chemikálií a látok ovplyvňujúcich myslenie do potravín, do liekov (zvlášť antidepresíva, ale aj iné), kombinácie chemikálií v kozmetike, pridávanie látok do vody, ešte aj do oblečenia. A nemôžeme nespomenúť aj možnosť zneužitia testovacích kitov (špárovanie) a urč. duchovný program, informáciu, energiu, napr. vibrácie čiarových kódov a skenovanie skenermi  a žiarenia rôznych senzorov)

Čo sa týka vakcín, očkovaný človek/dieťa bude kôli vysokým dávkam hliníka v štandarných vakcínach iným človekom, pretože hliník poškodzuje mozog. Čo sa týka nových mRNA vakcín, to vlastne ani nie sú vakcíny, podľa mňa je to autodeštrukčný program, spôsob, ako spustiť v tele človeka autodeštrukciu. Veď Bill Gates na konferencii pre pár vyvolených uviedol: "Ak budeme dobre pracovať na nových vakcínach, mohli sme to (svetovú populáciu) znížiť o 10-15%." (video Billa Gatesa nájdete dolu v článku tu) A teda ako vidíme, na nových vakcínach pracovali dobre... Cieľom elitárov je zníženie počtu ľudí na Zemi, scénár s covidom je fáza jeho rýchlejšej realizácie. Vakcíny (všetky vakcíny) sú rizikové a nebezpečné, nedávajú žiadnu záruku ochrany pred chorobami a pôsobia choroby a smrť. Vakcíny sú silný nástroj na vytvorenie určitého typu myslenia a správania:

- a aj keď budú všetci zdraví, všetci začnú veriť, že sú chorí, ak im vláda povie, že je tu Covid-19

 

ENGLISH:

How does work the new mRNA vaccine? (Pfizer/BionTech and Moderna)

https://rumble.com/vcmbgi-david-martin-vakcna-proti-covid-19-nen-podle-definice-vakcna.html

If you search google "vaccine bizarre dreams" you can see there's many informations that people have weird dreams after vaccination. According to our experience, bizarre dreams are often the result of taking substances changing the fuction of human brain. (antidepressants, psychiatric pills. The best known common AD causing weird dreams is for example Mirtazapin/Mirzaten). Question: Can someone develop a vaccine, which can create toxic subtances in human body changing cerebral functions and brain? It is possible. We think this Covid scenario and vaccines are the program to reduce population and mind control. (for example long taking of AD will cause structural changes of brain, I think the same could be done by vaccination program) Peole taking AD are different, in some area of their life they are mostly dehumanized (character, thinking, dependencies), we think AD and vaccination are the part of the global mind control program. The mind control is one of the top goal of satanic elities:

1.) Destroy the faith to Bible as God's Word (and destroy the faith to God, make science the new god - blind believing to the new technologies, vaccines, etc.)

2.) make the new belief that satan and his angels are not real

3.) TOTAL MIND CONTROL (chemtrails, vaccination, covid tests (stick into nose is a vaccination too), antidepresants, EM radiation, smartphones, Wi-Fi, cell antennas, new satellites, new sources of EM radiation pushing Wi-Fi everywhere, 5G, chemicals in food, water, cosmetics, clothing... Frequencies, beams, sensors, vibrations, symbols (666 bar codes, red lasers in shops) and many more.

Enlighted people know, vaccines are a very strong tool to create the new type of man, we can say they're trying to change man to a robot, a cyborg, programmed with nanotechnologies, chemicals and EM radiation. Today the mind control program is much more refined and fully deployed:

https://www.biblik.sk/obrazky/#bertrand-russell-1951-the-impact-of-science-on-society-jpg2