Dr. ARKADIJ PETROV: PRÍČINY TZV. PSYCHICKÝCH CHORÔB - SÚVISLOSŤ VZNIKU PSYCH. OCHORENIA ZAČÍNA VNÚTORNÝM NASTAVENÍM ČLOVEKA

19.04.2024 11:53

biblik.sk/clanky

arkadijpetrov.sk

Dr. ARKADIJ PETROV: PRÍČINY TZV. PSYCHICKÝCH CHORÔB - SÚVISLOSŤ VZNIKU PSYCH. OCHORENIA ZAČÍNA VNÚTORNÝM NASTAVENÍM ČLOVEKA

"Ak by som bol po celý ten čas chodil na psychoanalýzu, už som mohol byť takmer vyliečený!" po prebudení sa z dvestoročného spánku hovorí Woody Allen, film Sleeper / Spáč (1973)

-     -

Ako je písané v mnohých knihách a článkoch výskumníkov a lekárov, ktorí majú skúsenosti s úplným vyliečením i tých najťažších psych. chorôb (napríklad Dr. Natasha Campbell McBride v tejto knihe, prakticky vždy ide o poruchu fyzickú (!) 

Je iba ďalším kúskom do skladačky veľkého odhalenia (Apokalypsa=dosl. odhaliť skryté), že moderná medicína delí ochorenia na psychické a fyzické... Možno výnimkou sú posadnutia démonmi (viď a študuj Biblia

Človek sa otvára pôsobeniu iných úrovní, keď sa zahráva s drogami alebo vyvolávaním duchov a praktikami, ktoré hlupáci označujú ako "magické", pričom mágia je najhlbšia znalosť vedy a zákonov, ktorá nemá nič spoločné s kaukliarstvom, predvádzaním sa alebo nejakým čarovaním. Hlbšou znalosťou mágie, resp. zaujímavej starobylej vedy alchýmie, je možná transmutácia látok (napríklad ortuti na zlato*) a magickými postupmi je možné podobne ako najpokročilejšími technológiami vyrábať umelé šperky, diamanty a perly. Mágia iba používa hlbšie znalosti vnútorných technológií, ktoré staroveké civilizácie dobre poznali a nepotrebovali na dopravu ani autá ani lietadlá, ani na premiesťnovanie ťažkých dolmenov žeriavy. Podobne ako na kopanie studní nebolo potrebné nič vŕtať, to čo sa dnes robí ťažkou technikou, sa možno robilo takto: prišiel kňaz-vedec-lekár-magik-staviteľ, konštruktér a filozof (DaVinci, Tesla a predtým veľké osobnosti staroveku boli majstri viacerých vied) poklepal špeciálnou paličkou kameň, predniesol magickú formulku a kameň sa prepadol do zeme do hĺbky spodnej vody a bola studňa! Ak bolo treba premiestniť balvan, zrejme sa použila iná formulka a niekoľkotonový balvan bol zrazu ľahký ako pierko! Zabudnime na históriu a hľaďme s úctou na starobylé civilizácie, pretože boli oveľa ďalej ako technokratická spoločnosť, ktorá narušila životné prostredie tak, že iba ťažko vládze prežiť! Vo falošnej paradigme sú vychovávaní dnes vedci, lekári a vlastne celá školská náuka neposkytuje žiadne základy pre rast skutočných vedcov ako Nikola Tesla, Eric Laithwaite či osvietených lekárov ako Dr. Thomas Cowan alebo Dr. Stefan Lanka a ďalších výskumníkov a vedcov, napríklad známy osvietený vedec Eric Dollard a mnohí iní (viď súvisiace články nižšie) 

Zaujímavý pohľad na liečenie chorôb prichádza cez Dr. Arkadija Petrova, kedy sa vlastne iba znovuobjavujú vnútorné technológie, pomocou ktorých sa tvoria nové bunky a robia zložité operácie bez použitia skalpela či prístrojov. Novotvorba amputovaných a chirurgicky odstránených orgánov prostredníctvom BIT - BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE, je dnes už dokonca overená a potvrdená znalcami, rtg snímky a súdne procesy, kedy neveriaci obviňovali úspešných liečiteľov zo šarlatánstva ukázali presný opak! Áno, je možné mysľou úspešne vytvoriť kmeňové bunky, nepotrebujete na to ani laboratórium ani žiadne prístroje a funguje to! Vychádza na povrch, že technokratický spôsob nie je jedinou metódou. 

Nebeský Otec - Stvoriteľ vložil do človeka možnosti, o akých sa väčšine ľudí ani nesníva! Pričom to, čo sa dnes robí veľmi zložito a za pomoci rôznych pokročilých technických zariadení a sofistikovaných prístrojov, ide vlastne vnútornými technológiami a BIT až zarážajúco jednoducho, ak to úroveň vedomia človeka dovoľuje!

Pozrime sa teraz na to, čo hovorí Dr. Arkadij Petrov o psychických chorobách:

"Psychiatrické zariadenia sú preplnené najmä takými ľuďmi, u ktorých sa prejavuje asymetria stanovených cieľov a spontánne aktivovaných mozgových potenciálov. Neuróny takýchto ľudí sú už naladené na kozmické frekvencie, ale ich životné zameranie stále ešte odpovedá bežnému cyklu životnej činnosti: čo zožrať, s kým sa vyspať, čo si obliecť, čím zaujať. Ich potenciály sú otvorené nebu, ale každodenné snahy otvárajú zemi. A to je nesúlad možností a aktuálnej skutočnosti. Týmto ľuďom pomáhajú takzvaní odborníci - psychiatri, ktorí spravidla o duši (psyché) nemajú ani poňatia, ale napriek tomu si prisvojujú zvláštne právomoci vŕtať sa v suverénnom vnútornom svete človeka, ktorý sa na nich stal závislým." cit. Dr. Arkadij Petrov, kniha SVETELNÉ DOSKY 2:

biblik.sk/arkadij-petrov

BIT - BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE:
biblik.sk/sluzby-pre-vas

arkadijpetrov.sk

Súvisiace články / related articles:

Dr JOHN D: ŠTYRI KRÁTKE VIDEÁ, KTORÉ MÔŽU ZMENIŤ VÁŠ POHĽAD NA ŽIVOT / Dr JOHN D: 4 IMPORTANT VIDEOS THAT MAY CHANGE ALL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-styri-kratke-videa-ktore-mozu-zmenit-vas-pohlad-na-zivot-dr-john-d-4-important-videos-that-may-change-all/

JAN KEFER: KABALA MÁ K PRAVÝM EGYPTSKÝM MYSTÉRIÁM NAJBLIŽŠIE (+Poznámka Biblik: nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.
https://www.biblik.sk/news/jan-kefer-kabala-ma-k-pravym-egyptskym-mysteriam-najblizsie-poznamka-biblik-nadani-alebo-usilovni-ludia-mozu-vyvinut-vnutorne-zbrane-a-mozu-im-byt-zjavene-protektivne-kuzla-resp-magicke-techniky/

https://www.biblik.sk/kabala/

AJ PODĽA TAOISTICKEJ FILOZOFIE SÚ TZV. PSYCHICKÉ CHOROBY PORUCHOU TELA, PÍŠE Dr. STEPHEN T. CHANG (+Poznámka Biblik: pre mnohých ľudí bude ťažké prijať tvrdenie, že nosenie mobilného telefónu (zvlášť smartphonu) je vec absolútne nezlučiteľná so zdravím.
https://www.biblik.sk/news/aj-podla-taoistickej-filozofie-su-tzv-psychicke-choroby-poruchou-tela-pise-dr-stephen-t-chang/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM / Dr. THOMAS COWAN: VIRUSES ARE NOT CAUSE OF ANYTHING. DISEASES ARE POISONINGS. NEW DISEASES ARE CAUSED BY NEW EM FIELDS. EM FIELDS ARE POISON FOR MOST HUMAN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-virusy-nie-su-pricinoiu-nicoho-nove-choroby-suvisia-s-novym-em-polom/

DUŠE K: Dr. STEFAN LANKA O VÍRUSOCH (ZÁSADNÉ VIDEO, DÔLEŽITÉ)
https://www.biblik.sk/news/duse-k-dr-stefan-lanka-o-virusoch-zasadne-video-dolezite/

ERIC LAITHWAITE A JEHO FASCINUJÚCE EXPERIMENTY NAZNAČUJÚ, ŽE AJ GRAVITÁCIA JE ÚPLNE FALOŠNÉ UČENIE / prof. ERIC LAITHWAITE GYRO EXPERIMENTS PROVING THE GRAVITY THEORY IS A HOAX (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-laithwaite-a-jeho-fascinujuce-experimenty-naznacuju-ze-aj-gravitacia-je-uplne-falosne-ucenie/

ELIPHAS LÉVI: TAJOMSTVO SFINGY / ELIPHAS LÉVI: THE SECRET OF THE SPHINX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eliphas-levi-tajomstvo-sfingy-eliphas-levi-the-secret-of-the-sphinx/

*ALCHÝMIA: TRANSMUTÁCIA ORTUTI NA ZLATO. JE TO MOŽNÉ. / ALCHEMY: TRANSMUTATION OF MERCURY INTO GOLD. IT IS POSSIBLE! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/alchymia-transmutacia-ortuti-na-zlato-je-to-mozne-alchemy-transmutation-of-mercury-into-gold-it-is-possible/

prof. JAN RAK: AKO PREKONAŤ SAMOTU A ILÚZIU ODDELENOSTI
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-ako-prekonat-samotu-a-iluziu-oddelenosti/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/