EPOCHTIMES.CZ: TWITTER ZABLOKOVAL ÚČET LEKÁROVI ZA ZDIEĽANIE ŠTÚDIE, KTORÁ UKAZUJE, ŽE PFIZER VAKCÍNA MÁ VPLYV NA SPERMIE / Twitter suspends doctor who shared study showing Pfizer vaccine impacts semen (SK, CZ, ENG)

01.07.2022 11:43

EPOCHTIMES.CZ: TWITTER ZABLOKOVAL ÚČET LEKÁROVI ZA ZDIEĽANIE ŠTÚDIE, KTORÁ UKAZUJE, ŽE PFIZER VAKCÍNA MÁ VPLYV NA SPERMIE:

"Společnost Twitter pozastavila účet lékaře, který sdílel studii, jež ukazuje, že muži, kteří dostali vakcínu proti covidu-19 od společnosti Pfizer, měli nižší hladinu spermatu a pokles počtu pohyblivých spermií.
Dr. Andrew Bostom z Centra primární péče a prevence Brownovy univerzity sdílel 19. června recenzovanou studii." Viac tu:

https://www.epochtimes.cz/2022/06/27/twitter-zablokoval-ucet-lekari-za-sdileni-studie-ktera-ukazuje-ze-vakcina-od-pfizeru-ma-vliv-na-sperma/

 

ENGLISH:

Twitter suspends doctor who shared study showing Pfizer vaccine impacts semen:

"Twitter has suspended a doctor for sharing the study that shows men who received Pfizer’s COVID-19 vaccine had lower levels of semen and a loss in motile sperm count. Dr. Andrew Bostom, with the Brown University Center For Primary Care and Prevention, shared the peer-reviewed study on June 19. Twitter informed Bostom that the missive violated its policy against “spreading misleading and potentially harmful information related to COVID-19,” according to a message reviewed by The Epoch Times. It suspended Bostom’s account over the post.
“It seems to fit into the whole pattern of silencing open discussion,” Bostom told The Epoch Times."
Read more here:

https://www.theepochtimes.com/twitter-suspends-doctor-who-shared-study-showing-pfizer-vaccine-impacts-semen_4553511.html

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.