PENTAGON MÁ NA SVOJICH STRÁNKACH OFICIÁLNE VYHLASENIE, ŽE PODPOROVAL 46 UKRAJINSKÝCH LOABORATǑRIÍ / PENTAGON CLAIMS, THAT U.S: SUPPORTED 46 UKRAINIAN LABORATORIES (SK, ENG)

26.04.2023 11:49

"The United States has also worked collaboratively to improve Ukraine’s biological safety, security, and disease surveillance for both human and animal health, providing support to 46 peaceful Ukrainian laboratories, health facilities, and disease diagnostic sites over the last two decades.  The collaborative programs have focused on improving public health and agricultural safety measures at the nexus of nonproliferation." Read more here: https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3057517/fact-sheet-on-wmd-threat-reduction-efforts-with-ukraine-russia-and-other-former/

Note Biblik: they consider slavic nations as "slaves", so probably Ukrainian people were used for research and testing bioweapons targeted to ethnic groups, blood groups and a specific DNA - specific bioweapon to kill only some people. For example, in the UK the chief sister said, there was "Covid killing only black males". Chemtrails fibers blocking UV (ideal bio-weapon bearer)

"Pentagon vydal na svojich oficiálnych stránkach správu, v ktorom okrem iných vecí nepriamo potvrdzuje, že za posledných 20 rokov financoval 46 ukrajinských biologických zariadení.
Samozrejme to prezentuje inak, ako podporu 46 pokojným ukrajinským laboratóriám, zdravotníckym zariadeniam a miestam na diagnostiku chorôb. Po toľkých dôkazoch, ktoré sa nazhromaždili, však každý dnes už vie, čo sa tam reálne odohrávalo. USA doslova na ruských hraniciach (aj našich - jedno laboratórium je aj v Užhorode) vyvíjali biologické zbrane a robili pokusy týchto patogénov na ukrajinských vojakoch a občanoch. Okrem toho odoberali nielen Ulrajincom, ale aj okolitým národnostiam vzorky a vyvíjali vírus, ktorý bude zameraný len na určité etnikum. Na aké je už dnes asi každému jasné. Inak povedané, Rusko malo opäť pravdu..." ZDROJ: e-mail

Poznámka Biblik: vrchná sestra JIS-ky v Londýne Petra F. Rédová v jednom rozhovore uviedla, že v UK tzv. Covid postihoval čiernych mužov (pravdepodobne sa jedná o experimenty rozprašovania špecifických biologických zbraní vo vláknach chemtrails, tieto akcie sú pravdepodobne cielené na určité skupiny obyvateľstva. Vlákna chemtrails slúžia ako ideálny nosič biologických zbraní, kôli schopnosti pohlcovať UV:

SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

 

Súvisiace články / Reated articles:

Biolabs, CHEMTRAILS, CHEMTRAILS FIBERS, CHEMTRAILS VLÁKNA, SMART DUST, INTELIGENTNÝ PRACH

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!