V OKOLÍ TRENČÍNA TOWERCOM SPÚŠŤA EXTRÉMNE SILNÝ VYSIELAČ

01.07.2022 13:12

dsl.sk

"Pokrytie digitálneho rozhlasového vysielania štandardom T-DAB+ na Slovensku sa dnes zvýši, keď bude spustený nový vysielač v Trenčíne.
Vysielač Trenčín - Nad Oborou bude vysielať na kanáli 12C, podľa informácií SatelitnáTV zrejme na základe informácií Towercomu má vysielanie začať okolo 11:00 a vysielať sa bude zatiaľ s výkonom 2.4 kW. Vysielač má povolený maximálny výkon 4.7 kW." Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=26281

TOP KOMENTY DSL.SK:

"Pokrok to bude vtedy, keď ľudia pochopia, že takéto veci v prírode nemajú čo hľadať a vieme sa zaobísť aj bez nich alebo používať bezpečnejšie technológie. Vysielače poškodzujú človeka aj prírodu, neionizujúce žiarenie je život a zdravie ohrozujúce. Existujú dosť kvalitné štúdie, ktoré potvrdzujú, že EM žiarenie o.i. pôsobí zlomy v DNA, neionizujúce EM žiarenie fyzicky poškodzuje bunky. Zlomy v DNA sa pokladajú za jednu z hlavných príčin rozvoja nádorov. Štúdie napr. prof. Henry Lai (youtube), ďalšie aj mnohé oficiálne štúdie kniha Dr. Martin Blank DOBA JEDOVÁ 7 Elektrosmog, na youtube videá Eric Dollard, Barrie Trower - to sú všetko vedci z praxe, mne sa páčia aj prednášky Dr. Rauni Kilde"

"dsl.sk by mohlo dať okrem výkonu aj frekvencie. Existuje šte aj možné spolupôsobenie viacerých frekvencií. A možeme vôbec nazvať VF žiarenie neionizujúce? Veľmi ma zaujal  tento komentár "

 

Poznámka Biblik: Zdravotné problémy - fyz. i psych. problémy ľudí v okolí vysielačov, mobilných antén a Wi-Fi routerov môžu súvisieť aj s inštalovaním a násilným pretláčaním tejto častokrát doslova zbytočnej, zdravie a život ohrozujúcej technológie. Čo je hlavným cieľom? Elektromagnetické žiarenie negatívne ovplyvňuje človeka i prírodu. Mnohé zdravotné problémy 100% súvisia s elektromagnetickým žiarením, na biblik.sk/clanky sme toho uviedli dosť i tento týždeň. Neionizujúce EM žiarenie pôsobí zlomy v DNA, fyzicky poškodzuje bunky a zlomy v DNA sa považujú za jednu z hlavných príčin rozvoja nádorových ochorení. Seriózne vedecké štúdie potvrdzujúce tieto závery sú publikované už od r. 1995. My si myslíme, že účel bezbrehého šírenia vysielačov je depopulácia a myšlienková kontrola. Zaujímavé informácie kniha Dr. Martin Blank - DOBA JEDOVÁ 7 Elektrosmog, prof. Henry Lai, Eric Dollard a veľmi zaujímavé, menej technické a viac duchovné a dosť podrobné informácie má aj Dr. Rauni Kilde. Mnohé zaujímavé veci nájdete na našej stránke, stačí si ich dať do vyhľadávania

 

- osobne mi bolo v okolí Dolnej a Hornej Súče zle, ani som nevedel, že je tam takýto silný vysielač, okoliu Dolnej a Hornej Súče sa vyhýbam. V blízkosti som navštívil aj obec Závrská, to je už dávno miesto pre mňa extrémne zažiarené, cítim sa tam tak zle, že viac by som tam nešiel. Nebezpečné miesto je aj Krasín, pokiaľ využijete bežnú turistickú trasu na toto miesto, vedie okolo silného vysielača priamo na Krasíne, chodiť v blízkosti týchto vysielačov neodporúčam, sú to život a zdravie ohrozujúce veci, ktoré uvedomelí občania skrátka likvidujú (viď. horiace mobilné antény dole)

 

MAPA:

 

ANGLICKÉ RIEŠENIE PRIBÚDANIA VYSIELAČOV:

https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.