VYZÝVAME ĽUDÍ, ABY V RÁMCI OCHRANY ŽIVOTA A ZDRAVIA SVOJHO I SVOJEJ RODINY ZAČALI VO VEĽKOM LIKVIDOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE. LIKVIDÁCIA MOBILNÝCH VYSIELAČOV JE NAJLEPŠIA PREVENCIA PRED JEDOVATÝM ŽIARENÍM

06.04.2023 14:42

VYZÝVAME ĽUDÍ, ABY V RÁMCI OCHRANY ŽIVOTA A ZDRAVIA SVOJHO I SVOJEJ RODINY ZAČALI VO VEĽKOM LIKVIDOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE. LIKVIDÁCIA MOBILNÝCH VYSIELAČOV JE NAJLEPŠIA PREVENCIA PRED JEDOVATÝM ŽIARENÍM.

BUĎTE PRIPRAVENÍ SI BRÁNIŤ SVOJ ŽIVOTNÝ PRIESTOR AJ S NASADENÍM VLASTNÉHO ŽIVOTA!

Voľby ani súdy nie sú cesta, ako je možné ochrániť si vlastný život, deti a rodinu. Vidíte, že to nejde ani voľbami ani petíciami, ani trestnými oznámeniami! Musíte trvať na svojom a požadovať normálne životné prostredie, bez chemtrails, bez mobilných vysielačov a ďalších kontaminantov ako napríklad Zuzana Čaputová, Naď, Káčer alebo Hegero-Matovičovská svoloč! Umožňujú vyvražďovanie Slovanov, treba to vziať na vedomie a je možné použiť VŠETKY prostriedky vrátane mágie, rituálov, prekliatí a ďalších metód na zastavenie týchto fašistických vrahov! Útočia na vás a vaše deti, je možné takisto útočiť na fašistických vrahov a na ich deti. Akým súdom merali, takým istým nech im je tiež namerané! Vyhlasovali, že smrtiace experimentálne injekcie sú sloboda a nakazili ľudí jedovatými testami aj cez vakcíny, sú všetkého schopní! Vôbec nehľadia na vás! Ale je možné ich a ich deti "zaočkovať" aj na diaľku - mágia, prekliatia, rituály a ďalšie! Oni ustavične pokračujú krok za krokom aby zlikvidovali našu rasu a náš národ, v hymne máme: ZASTAVME ICH BRATIA!

Ak vám postavili vysielač alebo mobilné antény v blízkosti domu, zlikvidujte ich čo najskôr! Satanistickí vrahovia pokračujú v pláne znížiť počet ľudí na Zemi. Mobilné antény a žiarenie z Wi-Fi, bluetooth a mobilov je schopné fyzicky poškodiť bunky. Čím je vyššia frekvencia, tým je aj vyššia pravdepodobnosť poškodenia, preto sa frekvencie ustavične navyšujú (tzv. 5G) a počet zariadení pribúda (smartmerače, smartspotrebiče - vyhodiť alebo deaktivovať bezdrôtový modul). V návodoch od mobilu je napísané, že ich treba držať čo najďalej od hlavy, od brucha tehotných žien aťď. Podobné varovania by dnes mali byť súčasťou každého návodu od mobilu:

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, EN) THE BLACKBERRY WARNING
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/
Takisto bezdrôtové slúchadlá môžu poškodiť zdravie i mozog a významne prispieť k rozvoju rakoviny! Treba varovať aj vaše deti, ak tieto zariadenia ešte používajú. A samozrejme, najmä je potreba vytvoriť normálne prostredie, mobilné antény a vysielače v okolí vášho domu je potrebné začať vo veľkom likvidovať! Čaká nás mnoho práce!
VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, EN) THE BLACKBERRY WARNING

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

Súčasný štandard mobilnej technológie je veľmi nebezpečný, potenciálne smrtiaci. Hovorí o tom otvorene značná skupina vedcov, napr. prof. Henry Lai, Dr. Martin Blank, Dr. Brian Clement a mnohí ďalší vedci i ľudia z IT priemyslu, napr. bývalý riaditeľ Microsoftu Frank Clegg nemá doma ani Wi-Fi. Je potrebné si preštudovať tieto zdroje, z oficiálnych sú napr. vyhlásenie WHO o EM žiarení ako kategógia 2B - potenciálny karcinogén, EM žiarenie je dnes oficiálne v rovnakej kategórii ako aflatoxíny a DDT a ďalšie jedy - zoznam tu. Oficiálny výklad google:

"Existujú výskumy, ktoré preukázali, že dlhodobé a intenzívne používanie mobilného telefónu zvyšuje riziko vzniku nádoru na mozgu. V roku 2011 zaradilo stredisko pre výskum rakoviny pri Svetovej zdravotníckej organizácii medzi možné karcinogény aj rádiové frekvencie"
ČLÁNOK BIBLIK.SK MOBIL JE NEBEZPEČNÝ + VYHLÁSENIE WHO

Situácia s mobilnými vysielačmi je v súčasnosti neúnosná, satanisti a fašisti pokračujú s výstavbou sérií antén na sídliskách i veľkých silných vysielačov. Je najvyšší čas, ak chcú ľudia vôbec prežiť, aby sa začali organizovať a tieto vysielače aby začali likvidovať.

Situácia s mobilnými vysielačmi je v súčasnosti neúnosná, satanisti a fašisti pokračujú s výstavbou sérií antén na sídliskách i ďalších veľkých silných vysielačov v prírode. Je najvyšší čas, ak chcú ľudia vôbec prežiť, aby sa začali organizovať a tieto vysielače aby začali likvidovať. Ak by operátor alebo Polícia tomu bránila, buďte pripravení si brániť svoj životný priestor aj s nasadením vlastného života! Buďte pripravení sa brániť aj s nasadením vlastného života. Tieto antény pôjdu dole, ktokoľvek ich inštaluje do blízkosti ľudí, je vrah! Žiadne trestné oznámenia, žiadne petície, propagátorom hrozí lynč!

Ak by vám chcel niekto postaviť vysielač v blízkosti domu, buďte pripravení sa brániť aj s nasadením vlastného života. Tieto antény pôjdu dole, ktokoľvek ich inštaluje do blízkosti ľudí, je vrah! Žiadne trestné oznámenia, žiadne petície, propagátorom hrozí lynč!

 
Súvisiace články:
 
ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!