ZAKRIVENIE POVRCHU VODY JE KOLOSÁLNY NONSENS, ZEM JE PLOCHÁ. AŽ DOTERAZ SME BOLI A SME VYCHOVÁVANÍ PODĽA HESLA: "ČÍM VÄČŠIA LOŽ, TÝM HLASNEJŠIE JU TREBA KRIČAŤ DO SVETA"

07.04.2023 16:06
_______________________________________________________________________________
 
GLORIA IN EXCELSIS DEO
SOLI DEO GLORIA!

Sláva Nebeskému Otcovi!

_______________________________________________________________________________

 Ak tento článok o Plochej Zemi čítate na Biblik.sk práve v piatok 7.4.2023, spomeňte si na Pána Ježiša Krista! Toto je naozaj Veľký Piatok! Biblia - Genesis, Žalmy, Príslovia, Evanjeliá a Slová Pána Ježiša Krista + Nový Zákon (bez knihy Zjavenie) Biblia pravdivo učí o Zemi, živote a o podstatných zákonoch viac, než ktorákoľvek iná bežne známa kniha. Slová Pána Ježiša Krista sú účinnym liekom, svetlom i antidepresívom. Ak máte doma Bibliu, môžete ju začať študovať ešte dnes! Ak Bibliu nemáte, zatiaľ dostupné tu:

https://www.biblik.sk/svata-biblia/
Ďakujeme.

 


Zatiaľ je úplne istá jedna vec: Zem určite nie je teleso kruhového tvaru s polomerom okolo 6.000 kilometrov!

Autor tohto článku sa raz jedného šéfinžiniera pýtal, či, sa pri stavbe železníc počíta so zakrivením Zeme. Odpovedal: "NIE!" To je určite zaujímavé! Inžinieri stavajúci kilometre železníc, ale počíta sa s rovinou... Vtedy sme sa však teórii o plochej Zemi bližšie nevenovali, väčšinu času zabral výskum chemtrails.

Hovoria (a to dokonca i mnohí kresťania), že pri zistení, že Zem je plochá, sa vraj pre vás aj tak nič nemení! Teda, dokonca aj náboženskí lídri vás vedú k tomu aby ste kľúčové veci neskúmali! Sú snáď aj oni súčasťou tajného plánu na zotročenie ľudstva, alebo sú tak sprostí, že vôbec nechápu, že v prvomrade oni sami by mali vedieť aspoň to, kde žijeme, keď už učia o Bohu, Ktorý Zem stvoril? Potom, je aj ich náuka o tom, čomu hovoria Boh skreslená tak, ako ich vnímanie sveta? Sú slepými vodcami slepých, učení ale zároveň i naivne hlúpi ako farizejovia? (Mt 23) Členovia i vodcovia náboženských organizácií sami častokrát tvrdia, že Biblia je neomylná, dokonalá, svätá a je to práve Biblia, ktorá hovorí o Zemi ako o "okruh Zeme" (obr. tu a tu) ale oni sami veria na guľatú Zem! To je vlastne zároveň aj prehlásenie, že Biblia určite nie je dokonalá a tomu, čo je v nej ani sami neveria, a vlastne, učia teda aj to, že všetky staroveké civilizácie a veľkí učenci boli úplne tupí? (pretože učenci a staroveké civilizácie vždy tvrdili, že Zem je plochá)

Samozrejme pravdou je, že staroveké národy vedeli mnoho o Zemi aj o jej skutočnom tvare! A samozrejme, pravdou je, že žiadna kniha nie je dokonalá, iba Otec-Stvoriteľ je dokonalý. Zem je unikát, rozhodne Zem nie je to, čím máme na mysli planétu ako teleso približne guľovitého tvaru, také, aké vidíme na oblohe! Zabudnime na školné náuky o Zemi, planétach a o vesmíre! Zem nie je teleso triedy Mesiac, Jupiter alebo planéty, aké vidíme ďalekohľadom! Zem je niečo oveľa viac, sama o sebe odráža veľkosť a dokonalosť Nebeského Otca-Stvoriteľa! Zem je unikát a dokonalé Otcovo dielo! Možno Zem je vesmír - jeho hmotná časť a okolo Zeme vo vrstvách sú ďalšie a ďalšie svety, dimenzie a vesmíry!  Ako to vlastne je? To môže odhaliť vlastný výskum! Autor článku sa k tomuto výskumu dostal tak, že prosil Nebeského Otca a Pána Ježiša Krista, aby mu ukázal Zem z vesmíru! A hľa, razom sú tu odhalenia, kedy človek ticho vyciťuje veľkosť a dokonalosť Stvoriteľa a je ohromený tým tichom, ktoré nastane, keď Otec zjavuje svojim deťom, akú "hĺbku a šírku" majú Jeho diela! A predsa, nepoznali sme ani Jeho Zem!

Ignorovanie výskumu teórie plochej Zeme a pravdivých informácií o Zemi je buď strach alebo nepripravenosť na veľké odhalenia. Mení sa tým úplne všetko! Celý obraz sveta, neba, Zeme, Stvoriteľa, planét, vášho vnútra i okolia, mení sa úplne všetko! Človek ohromený stíchne pred veľkosťou Otca-Stvoriteľa! Popritom zisťujete, že výchova ľudí na Zemi ešte aj dnes je a bola smerovaná presne podľa fašistického hesla: "Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta!" Tento citát je pripisovaný Josephovi Goebbelsovi. Na Zemi mnohí hovoria, že vedia, ale iba si myslia že vedia, myslieť si a vedieť je rozdiel! Pýtali ste sa niekedy: "Čo vlastne naozaj vieme o Zemi?" Alebo čo vlastne vieme? (angl. otázka Čo my vlastne vieme? - What the bleep do we know - aj film)

Po inscenácii s Covidom, ktorý nespĺňal ani podmienky na vyhlásenie epidémie, po tých klamstvách a dogmách a náukách o očkovaní všeobecne, kedy čím viac sa očkuje, tým viac je možné pozorovať rast chorôb a úmrtnosti... Ale priznať si to by znamenalo pre mnohých lekárov a zástancov očkovania zničiť celý svet - t.j. úplné vymazanie súčasného obrazu sveta! To, čo sa oficiálne učí o očkovaní všeobecne, oficiálne teórie vo svetle pravdy absolútne neobstoja!

Po podvode s teroristami 9/11 a dnešnej fašistickej propagande o vnímaní zlého Ruska a dobrého západu len nedávno (pred r.1989) tu bolo oficiálne vnímanie dobrého Ruska a zlého západu... Je po tom všetkom možné, aby aj lety do vesmíru, oficiálna veda aj školské učebnice boli iba nejaká reality show, na ktorej je skutočné iba málo čo? Potom je pochopiteľný ten urputný boj tyranov "proti dezinformáciám"(?!), lebo je to základ, na ktorom stavali! To čo je možné dnes pozorovať je naplnenie Slova Pána Ježiša Krista - záver Kázne na Vrchu - Dom na skale, dom na piesku. Pád domu založeného na piesku bol veliký a dnes vidieť ten ohromný pád satanokracie a naplnenie Kristovho Slova!

-    -    -

So zakrivením Zeme nepočíta ani zememerač, ani pilot pri riadení lietadla! Vodná hladina je rovná, železnica je rovná aj lietadlo letí rovno! To je zaujímavé, však? Stojí táto informácia za podrobnejšie preskúmanie? Je to jedna z najdôležitejších vecí vo vašom živote! 

Čo ak Zem nie je nejaká planéta a čo ak celý koncept Zeme a vesmíru je úplne falošný?

Zem je unikátne veľdielo Nebeského Otca - Stvoriteľa. Staroveké civilizácie neboli hlúpe, vykresľujú všetky plochú Zem (bibl. ZEMEKRUH, alebo okruh Zeme, okruh sveta) Tie moderné náuky o guľatej Zemi sú zmienkou pravdepodobne iba niekoľko posledných dekád.

 

Čo ak kontinenty (tie, ktoré sú dnes širokej verejnosti známe) sú v skutočnosti rozložené približne (alebo možno i presne) takto? 

MAPA OSN:

_________________________________________________________________

Zaujímavá vec je preklad angl. slova horizontal/horizontálny. Znamená to vodorovný. Vodná hladina je rovná. Neexistuje v praxi nič také, ako zakrivené jazero, zakrivené more, sú to úplne falošné teórie, maximálne absurdné, ale verí im ešte dosť ľudí. Preto je dobré urobiť si vlastný výskum:

 
V sekcii Videos nájdete všetky ich videá, už úvod na ich stránke býva veľmi zaujímavý, je to poklad, zdieľajte:
https://www.youtube.com/@drjohnd.9508
https://www.youtube.com/@ThePottersClay
https://www.youtube.com/@tabooconspiracy
https://www.youtube.com/@PaulOnThePlane
https://www.youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
https://www.youtube.com/@p-brane8358
https://www.youtube.com/@jtolanmedia1773
https://www.youtube.com/@DITRH
Viac tu:
OUR FLAT EARTH / NAŠA ZEM JE PLOCHÁ (SK, ENG)
 
Videá z youtube je dobré si sťahovať a ukladať.
 
Súvisiace články / related articles:
Measuring Curvature on the Beach
 
Súvisiace články / related articles:
VLASTNÝ VÝSKUM TVARU ZEME JE PRE ČLOVEKA JEDNA Z NAJDÔLEŽITEJŠÍCH VECÍ / OWN RESEARCH OF THE SHAPE OF THE EARTH IS VERY IMPORTANT (Maybe one of the most important things to study) (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vlastny-vyskum-tvaru-zeme-je-pre-cloveka-jedna-z-najdolezitejsich-veci-own-research-of-the-shape-of-the-earth-is-very-important/
 
Dr. JOHN D: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (CONSEQUENCES OF FALSE PARADIGMA) / Dr. JOHN D: MIMORIADNE DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (NÁSLEDKY FALOŠNEJ FARADIGMY) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-system-equilibrium-and-disequilibrium-consequences-of-false-paradigma/
 
MAPA OSN / UN MAP (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mapa-osn-un-map/
 
 
OUR FLAT EARTH / NAŠA ZEM JE PLOCHÁ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/our-flat-earth-nasa-zem-je-plocha/
MAPA OSN / UN MAP (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mapa-osn-un-map/

 

REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE / REFRAKCIA, PERSPEKTÍVA, ATMOSFÉRA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

 

 

"Ye raised the Sun to heaven by everlasting Law, and spread broad earth, the Mother, out on every side." The Rig Veda/Mandala 10, Hymn 62, ver. 3

"Ty vyvodíš Slnce na oblohu podľa stálého Zákona, a okruh Zeme-Matky rozširuješ do všetkých strán." Rig Véda/Mandala 10, Hymna 62, verš 3


Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!